Torgeir Waldemar på Sødahlhuset / FÅ BILLETTER!

Sødahlhuset
16. March 2018
Doors open at 18:00
Doors closes at 01:00
Event starts at 21:00
https://www.facebook.com/events/2068117106764202/

ETTER AT MANGE HAR ØNSKET SEG TORGEIR WALDEMAR HAR VI ENDELIG LYKKES! DET ER SOM ALLTID FÅ BILLETTER DERFOR ANBEFALER VI Å KJØPE BILLETTER I GOD TID.

Torgeir Waldemar tok landet med storm da han gav ut sitt debutalbum i 2014, og havnet på alle årsbestelister samt nominasjon til to spellemannspriser. Sjangermessig så er vi innom alt fra nedstrippet, akustisk folk/viser, via folkrock, country og california-vibber til støyende gitarrock. Så kom andreplata ”No Offending Borders” i fjor og snudde alt på hodet. En monumental samling av sanger som høres ut som de tilhører en annen æra. Selv om Torgeir og medprodusent Anders Møller gjør sitt ytterste for å gjenskape et helt spesielt lydbilde fra fortiden, så gjør de også alt i sin makt for å få dette til å låte originalt. Noe hans inderlige stemme og knivskarpe tekster er med på å stadfeste. Selv hevder han at plata er et dokument som viser alvoret vi møter i hverdagen. Både på det personlige plan, med forhold som ryker og tap av de nærmeste, men også på det nasjonale og globale plan, med flyktningkrise, selvmord-statistikker og de svakest stilte i samfunnet.

NY PLATE: «Jamais Vu» slippes 9. mars!

‘Gamle sanger om igjen’ var det en gang noen som sa, og man kan godt si at det er det Torgeir Waldemar gjør på «Jamias Vu». Men dette er ikke resirkulering, og vi kan nesten garantere at du vil oppdage noe nytt i disse låtene. Både debutalbumet og oppfølgeren, «No Offending Borders» ble hyllet av et samlet pressekorps, og låtene begynte fort å leve sine egne liv. Spesielt for Torgeir Waldemar selv, som stadig testet ut forskjellige versjoner av låtene live, i øvingslokalet og til slutt i studio.

‘Jamais vu’ er et noe mindre kjent begrep enn ‘déjà vu’, og betydningen av det er rett og slett det motsatte. Der ‘déjà vu’ er en ny opplevelse som føles kjent, eller som at du har opplevd akkurat den situasjonen før, er ‘jamais vu' at en kjent situasjon eller opplevelse kjennes ukjent og ny.

«Låter står aldri stille, i alle fall ikke for meg, de vil videre. Etter noen år med livespilling har mange beveget seg et godt stykke fra der utgangspunktet var. Derfor har jeg ofte en opplevelse av Jamais Vu, og det var slik denne utgivelsen ble født», sier Torgeir Waldemar.

På «Jamais Vu» får du «Sylvia (Southern People)», «Among the Low» og «Summer In Toulouse» fra Torgeirs siste album, «No Offending Borders» i akustiske versjoner, og «Streets» og «Take Me Home» fra debutalbumet i elektriske og mer arrangerte versjoner. Du har hørt låtene før, men du har aldri hørt de sånn som dette.

- DØRENE ÅPNER KL 18.00
- MAT SERVERES KL 18-20
- KONSERTSTART KL 21.00
- DE FLESTE BORDENE FJERNES KL 20.30

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve