«Blodig Alvor» - ekstraforestilling 13. mars 2018 - kl.19.00

Oslo – info om spillested kommer pr. mail to-tre (2-3) dager før forestillingen.
13. March 2018
Doors open at 18:45
Doors closes at 19:00
http://mikroteatret.no

«Blodig Alvor» av Yasmina Reza

To foreldrepar møtes hjemme hos det ene paret etter at sønnene deres har vært i slåsskamp. Det hele begynner som en øvelse i rasjonalitet og åpenhet, men dannelsen slår sprekker når foreldrenes egne demoner kommer krypende ut i lyset.

Blodig Alvor er en herlig studie i hvordan to foreldrepar gradvis forlater en sivilisert overflate til fordel for primitive instinkter, i det de går fra å forsvare barna, til å desperat forsvare seg selv.

Det Norske Mikroteatret spiller sine forestillinger i private hjem, i all sin naturlighet, uten noen form for spesialeffekter eller hjelpemidler. Det å flytte et teaterstykke inn i en privat leilighet vil gi publikum en opplevelse av å være “flue på veggen” og det vil kunne invitere til en helt annen intimitet enn man kan skape med et stykke fremført på en ordinær teaterscene. Det er lite, nært og intimt.

Du oppsøker den aktuelle adressen, sniker deg inn i en fremmed families hjem og overværer noe du egentlig ikke skulle vært vitne til.

I rollene: Vanessa Borgli, Rudy Claes, Daniel Karlsson og Jesper Malm.

Regi: Peder Hamdahl Næss.

Oversettelse: Christine Amadou.

Møt opp ca. kl. 18.45. Dørene strenger kl. 19.00. Vi har dessverre ingen mulighet for å slippe deg inn etter at forestillingen har begynt.

Stykket varer ca. 75 minutter.

Som en viktig del av vårt konsept får du ikke vite adressen til eventen idet du kjøper billetter. Den vil først bli annonsert to-tre (2-3) dager før forestilling via mail eller SMS. Spillstedet vil ha sentrumsnær beliggenhet – i en privat bolig et sted innenfor Ring 3.


This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve