Rock møter country i vest

Kulturfabrikken Hetlevik
17. March 2018
Doors open at 19:00
Doors closes at 02:30
Event starts at 21:00
https://www.facebook.com/events/2113415515580481/

Rock møter country i vest!

Etter et vellykket og utsolgt 15 års jubileum på Garage i Bergen, Desember 2017, legger Askøyrockerne i Love Hungry Men ut på en ny spennende jobb, ON THE HIGHWAY TO HE(TLEVIK)LL.

Bandet har holdt det gående siden 2002, er «still going strong», og er kanskje bedre en noen gang? Nå er de blitt fristet til en siste konsert i en av Askøys flotteste bygder.

Et av verdens beste og mest solgte band, fortjener en hyllest i krik og krok av landet. Denne gangen er altså turen kommet til rockebygden i Vik’jo. Love Hungry Man har tatt på seg oppgaven å gi AC/DC til folket!

Så ta deg en tur på rockeloftet, og finn frem den utvaskede t-skjorten fra 90-tallet. Den du har spart på til den perfekte anledningen. Nå er den her!!!

Stemningen avtar ikke av at Askøys beste Live band The Norris Band gjør resten av lørdagskvelden! De fleste kjenner vel til nordre Askøys sønner, og vet da at er det noe de kan, så er det å skape stemning! Country/ rock og annen fest musikk fra feks. Hellbillies, Vassendgutane, Bryan Adams, Vince Gill, Eagles, etc kan få selv det treigeste dovendyr ut på dansegulvet!

So get ready to be “Thunderstruck”.
Get on the “Higway To Hell”.
Because Hetlevik “Ain’t A Bad Place To Be”.
«Let’s Play Ball»!

Kort vei, mye morro.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve