Pilates viderekommende (Renate)

Oppsalklinikken
15. January-21. March 2018
Doors open at 18:00
Doors closes at 19:00
Event starts at 18:00

MANDAGER KLOKKEN 18:00 - 19:00
og/eller
ONSDAGER KLOKKEN 18:00 - 19:00

Kurset har som hensikt å skape en innsikt og bevisstgjøring av kroppen og forebygge skader. Det passer for de som har litt kjennskap til Pilates fra tidligere. Kom og lær mer om hvordan kropp og hode på en god måte kan jobbe sammen, redusere stress nivået og styrke kroppen både fysisk og psykisk. Du vil få muligheten til å stille spørsmål underveis, og jeg vil komme til å gi personlig veiledning under timen samt justere øvelsene ved skader eller hensyn som må tas. Timen er for alle! Du vil oppfordres til å utføre øvelser etter din kapasitet og utfordre deg selv til å bruke muskler, balanse og stabilitet på en rolig og spennende måte. Finn fokus og la kropp og sinn finne en unik mulighet til samspill og kontakt. Velkommen!!

Pilates er en treningsform som består av øvelser for økt stabiliseringsstyrke, økt bevegelighet og økt bevissthet rundt plassering av ankler, knær, bekken ryggsøyle, nakke og skuldre. Gjennom regelmessig trening kan disse prinsippene videreføres til andre treningsaktiviteter som blant annet sykling, jogging, klatring og til hverdagens bevegelser. Treningen utføres stående og liggende på en matte på gulvet. Bruk gjerne godt bevegelig treningstøy og sokker.

Det er mulig å kombinere begge dager.

Pris: 2200,-
Begge dager: 3800,-

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve